FORGOT YOUR DETAILS?

O nama

Dobrodosli, mi smo Audio Dream .

Legend:

 • Najbolja ponuda
 • Najveci izbor
 • Najpovoljnije cijene
 • Najbolji zvuk
 • Best

aboutusAudio Dream je specijalizovani prodajni salon koji Vam omogućava kupovinu uz kompletnu demonstraciju svih proizvoda koji se nalaze u prodajnom asortimanu. U prodajnom salonu pružamo Vam priliku da na najlakši način izaberete uređaje koji će Vaše uživanje, u dobrom zvuku i slici, u kućnoj ili poslovnoj atmosferi dovesti do maksimuma.

Način demonstracije proizvoda u Audio Dream-u uz konslutaciju sa prodavcima će Vam omogućiti da na lak i jednostavan način odaberete proizvod najbolji za Vas.

Za kupljene proizvode Vam pružamo usluge: isporuke, montaže, puštanje sistema u rad, obuku i tehničku podršku.

Firma Audio Dream osnovana je 2008. godine. Poslovna orijentacija firme je specijalizirana prodaja vrhunskih hi-fi komponenti, zvučnika, opreme za kućno kino, Smart sistemi, PA proizvodi, DJ oprema…

Sarađujemo i s drugih ekskluzivnim uvoznicima u regionu.

Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji i stalnim inovacijama Audio Dream se profilirao u vodećeg crnogorskog ovlašćenog dealera vrhunskih audio brandova.

Većina naših kupaca ne napušta nas odlaskom iz same trgovine već postaju naši dragi prijatelji. Zato dodjite kod nas mi smo više od trgovine.

 

Načini kupovine 

 • Online Internet Kupovina .
 • Platnim karticama MAESTRO, VISA, VISA ELECTRON, MASTER CARD.
 • Virmanski.
 • Gotovinski.
 • Na rate platnim karticama Ckb,Societe Generale banke bez kamate do 12 rata.
 • Cijene svih proizvoda i usluga na ovom sajtu, izražene su u eurima sa obračunatim PDV-om
 • Zadržavamo pravo promene cijena svih proizvoda i usluga, bez prethodne najave i objave na ovom sajtu

 Bez muzike,život bi bio greška.

F. Niče

Načini isporuke

Registracijom nam ostavljate svoju e-mail adresu na koju ćemo Vam slati informacije o narudžbama, akcijama, posebnim pogodnostima, novostima i slično. Ukoliko ne želite primati naš newsletter, uvijek se možete odjaviti s njega. Na web stranicama www.audiodream.me možete dobiti informacije o svim proizvodima koje prodajemo, naručiti dostavu na kućnu adresu ali i naručiti proizvode za preuzimanje u trgovini. Pratite naše novosti i registrujte se na naš newsletter kako bi uvijek bili u toku s našim akcijama, posebnim pogodnostima te nagradnim igrama. Za svako pitanje slobodno nam se obratite putem formulara za kontakt.

Zašto bi se registrovali na našoj stranici?

Registracijom nam ostavljate svoju e-mail adresu na koju ćemo Vam slati informacije o narudžbama, akcijama, posebnim pogodnostima, novostima i slično. Ukoliko ne želite primati naš newsletter, uvijek se možete odjaviti s njega. Na web stranicama www.audiodream.me možete dobiti informacije o svim proizvodima koje prodajemo, naručiti dostavu na kućnu adresu ali i naručiti proizvode za preuzimanje u trgovini. Pratite naše novosti i registrujte se na naš newsletter kako bi uvijek bili u toku s našim akcijama, posebnim pogodnostima te nagradnim igrama.

Show Room Karadjordjeva 4

Radnim danima: 10 - 18.00h Subotom: 10 - 15.30h

Tehnička podrška

Ukoliko naiđete na bilo kakve tehničke poteškoće, ili primjetite bilo kakvu pogrešku u informacijama artikla (opis, cijena, karekteristike proizvoda i slično) molimo vas da se bez ustručavanja javite našem web administratoru na e-mail vlado@audiodream.me Stručno osoblje Audio Dream trgovine rado će vam pomoći sa savjetom u izboru najboljih artikala prema vašim potrebama, te vas podučiti kako stručno koristiti kupljenu robu, a po potrebi omogućiti i besplatnu montažu od strane našeg osoblja. Za svako pitanje slobodno nam se obratite putem formulara za kontakt.

Najčešća pitanja

Da, dajemo garanciju na sve proizvode.

Dužina trajanja garancije je od jedne do dvije godine u zavisnosti od brenda.

Da, prodajemo robu na rate. Objašnjenje u načinima kupovine.

Da, Audio Dream je Show Room gdje možete uparivati i testirati proizvode po želji.

za Audio Dream

Ne morate zakazivati slušanje, jer su uređaji i zvučnici povezani i spremni za demonstraciju.

Možete, po Vašem izboru ćemo puštati pojačala sa Vašim zvučnicima.

Možete prilikom isporuke platiti robu: gotovinom ili platnom karticom.

Da, isporučujemo robu na teritoriji cijele Crne Gore u roku od 48h.

STATS

150+

Zavrsenih projekata

200000+

lager

2500+

Radnih sati u godini

30+

Primjenih zahtjeva mjesecno

Audio Dreamoblasti kojima se bavimo

Ovo su tri osnovne oblasti, osim toga naša firma se bavi opremanjima hotela, restorana, klubova, diskoteka vrhunskom audio i video opremom...

audi & video

Ako Vas zanima kvalitetan zvuk ili slika, prije ili kasnije doći ćete do nas pronaći vaš novi TV, audio sistem, svu audio i video opremu...

PA Oprema

Opremamo firme sa najsavremenijim audio vizuelnim tehnologijama. Ponosimo se i sa našom poslije-prodajnom podrškom. Koja postavlja standarde

smart home

Kućno kino, multi-room sIstemi, rasvjeta, roletne, grijanje i sigurnost: state-of-the art audio, video i upravljanje. Stvorićemo Vam savršen dom.

TOP